Pàgines

21 d’abr. 2024

DANI GARCIA NOU CAMPIÓ DE MENORCA SUB-16 EN EDAT ESCOLAR

 

Ahir capvespre es va disputar a Es Castell el desempat entre els dos jugadors que havien quedat empatats en el campionat de Menorca en edat escolar que es va acabar el mes de març entre Daniel Garcia i Adria Torrent, els dos del Centre Cultural d'Es Castell. Encara que el premi major ja ho tenien tots dos ja que estaven classificats pel campionat de Balears, a les partides de desempats de 15 minuts més 2 segons d'increments per jugada, Dani va guanyar per dos a zero en el seu company/amic de club Adria. Enhorabona a tots i en el seu entrenador Joan Cubas ja que venien de fer un gran campionat de Menorca.

 

Per altra banda, ahir a la Lliga Balear a la semifinal, el Cercle Artístic de Ciutadella va quedar a les portes  ja que va perdre per 3 a 2 a la seva visita a Mallorca per enfrontar-se el fort equip del Mallorca Isolani. D'aquesta forma queden eliminats per la fase del títol, havent de conformar-se en jugar el dia 25 de maig per quedar en tercer/quart lloc. A l'altre semifinal, Sa Dragonera va guanyar per 4 a 1 en el Son Dameto, per la qual cosa, la final la disputaren els equips de Sa Dragonera i el Mallorca Isolani. Tota la informació d'aquesta segona fase d'aquesta competició autonòmica la podem consultar a https://info64.org/team/lliga-balear-per-equips-2024-fase-2/2

 

I la propera setmana, centrarem tots els focus d'atenció en el campionats de Balears per categories (Veterans, Sub-18 i Sub-10) que es jugaren del divendres 26 al 28 d'abril a Calvia.

Els nostres representants que estaran allà per defensar el pavelló menorquí seran:

Veterans 65: Guillem Coll (CE Ferreries) i Guillem Simo (CC Es Castell).

Veterans 50: Santi Marques (Los Boscos), Joan Cubas (CECA) i Eugeni Marti (CE Ferreries).

Sub-18: Martin Krauchi (CECA), Joan Moll (CECA), Pau Coll (CE Ferreries) i Joan Salord (CECA).

Sub-10: Laura Rodriguez (CC Alaior), Lluc Pons (CC Alaior), Eric Pons (CC Alaior), Laura Pons (CECA) i Marc Piedrabuena (CE Ferreries).

 

En els següents enllaços es podran consultar tota la informació durant els dies dels campionats:

Veterans 65 (8 jugadors a 4 rondes): https://chess-results.com/tnr915359.aspx?lan=2 

Veterans 50 (9 jugadors a 4 rondes) : https://chess-results.com/tnr915362.aspx?lan=2

Sub-18 (16 jugadors a 5 rondes): https://chess-results.com/tnr915551.aspx?lan=2

Sub-10 (18 jugadors a 6 rondes): https://chess-results.com/tnr915567.aspx?lan=2

 

Des de la delegació menorquina, desitgem molta sort a tots els nostres jugadors, esperant que gaudeixin de l'experiència sobre tots pels novells jugadors que s'estrenen en una competició balear.

 

Els pròxims esdeveniments d'escacs són els següents:

-Campionat de Menorca per escoles: divendres dia 3 de maig a partir de les 17:00 a la Plaça Oar de Ferreries, organitzat per Chess Menorca.

-Trofeu Delegació (partides blitz a 8 rondes, categoria absoluta i escolar): Dissabte dia 4 de maig a les 16:30 hores en el pati de Sa Lluna d'Alaior a on ja hi ha les inscripcions obertes mitjançant email a menorca@fbescacs.com o WhatsApp en el nombre 620173452. Torneig computable per l'elo de l'especialitat.

-Campionats de Balears en edat escolar categories sub-16, sub-14 i sub-12, masculí i femení del divendres 10 al 12 de maig a Mallorca.

 

 

 

 

Llorenç Cardona Capó

Delegat d'Escacs a Menorca

 

 

 

 

 

📩  menorca@fbescacs.com

🌐  https://www.fbescacs.com/ca/

  http://escacsmenorca.blogspot.com/?m=1

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada